marți, 5 aprilie 2011

Geniu , Nebun sau Paranoia ?


Mi-a luat ceva timp ca sa ma gandesc daca sa fac acest post ...diferite motive :-? ! Deoarece tine
direct cu gandirea mea :-? ! Deci sa va povestesc !
     De vre-o 4 nopti am un vis obsesiv ! Parca ar fi o bucata din trecutul meu amestecata cu o
portie de Science Fiction . O sa il prezint sub forma de scenariu de film . Voi cita din mintea mea :
(nume fictive - personaje fictive : acestea au fost inlocuite ca sa nu dezvalui anumite parti din gandirea mea)
" A fost o data un baiat pe nume Alex . Un copil mediocru la o scoala de stat . Fiecare zi parca era
trasa la indigo . Dimineata se trezea se spala , manca , mergea la scoala , venea de la scoala , teme , mancare si somn . Acest plan era repetat de 8 ani de zile , fara rateu .
   La scoala era o fire retrasa cu un cerc de prieten foarte restrans , cca 3 prieteni . Putini dar buni (pe principiul asta merg si eu :) ) . Mai toata lumea radea de el , era foarte complexat cum era etc . Mai totul era pe negativ pentru el . Pana intr-o seara . Sfarsit de clasa a 8-a . Dupa banchet el ajunge acasa obosit , parca fara viata . Dupa o baie calda se pune in pat si parca o coma il cuprinde .
    Alex se trezeste la sfarsit de vacanta (de vara) cu totul schimbat . Parca acel somn a durat 10 ore . Dar defapt trecusera 3 luni . Si cum spuneam acesta era cu totul schimbat inalt , look-ul total schimbat , alta metodologie de a gandi , alte gusturi ...absolut tot era schimbat la el .
     In liceu parca era alta persoana . Isi facea prieteni foarte usor si devenea din ce in ce maipopular . Spre surprinderea lui castiga si titlul de mister boboc , ce il face sa il lanseze si mai mult ca imagine in liceu ...prieteni noi ...oportunitati noi...si trecand timpu parca ceva se intampla si cade cade incet ..mai putini prieteni , mai putine vorbe bune etc."
SI ACUM INTRA PARTEA CU SINCE FICTION :
" Cum spuneam totul mergea binisor . O fata din liceu tinea foarte mult la el dar acesta cum incepuse sa fie popular nu prea se mai uita la fetele "mediocre" , uitand intr-un fel de unde a plecat . Insa intr-o dimineata el se trezeste amortit , parca metamorfozat in ceva sinistru . Cand se uita in oglinda observa un chip destul cunoscut ...era imaginea copilului din generala , mediocru , exteriorizat ... Uitandu-se fix in oglinda auzea parca vag : NU UITA DE UNDE AI PLECAT ! ....acest lucru i-a dat batai de cap . Cum adica de unde ai plecat ? Adica sa nu uiti cine ai fost si cum ai fost .
  Incet incet acesta se acomodeaza de fata din liceu si pe parcurs prietenia lor se transforma in
ceva mai mult decat o prietenie formala si monotona ! "
                          THE END !

Din pacate in fiecare seara cand visez chestia asta mereu ma opresc la secventa asta nereusind sa visez mai departe ! Ceea ce ma enerveaza cumplit !!!
    Stiu ca poate vi se pare ciudat ! Sa visez aproape 10 ani de zile intr-o singura seara ! Parca ai muri pentru o seara si ti-ai revedea toate actiunile din trecut ! E o senzatie GENIALA !
Cam atat pentru seara asta bai feciori ! Aveti grija de voi si de muierile voastre (pentru  baieti) si pentru fecioare : aveti grija bai de barbatia din ei ! Ca daca dispare voi sunteti de vina :)) !
                                                                                                      
                                                                                                                  VA PUP MHAAA !

Un comentariu: